Къде да се срещнем с Дядо Коледа в София?

дек. 21, 22 • slider, UncategorizedNo CommentsRead More »

В седмицата на Рождество Христово във въздуха се носи вълнение и добро настроение. Тече трескава подготовка за Бъдни вечер и Коледа, докато, заровени под куп опаковъчна хартия и панделки, сме се заели да отменим джуджетата на Дядо Коледа от някои задължения. Старецът довършва последните задачи за празничната нощ, но в графика си винаги намира време да се срещне с най-послушните малчугани и да се увери, че ще им донесе мечтания подарък.

В последните дни преди най-светлия християнски празник, ето някои места, където да заведем децата, за да се срещнат с Дядо Коледа:

Коледно парти в МаМаУо

Любимият старец се появява в Work&Play МаМаУо на 27 декември в 17:30. Заедно със Снежанка са готови за весели игри, топло мляко, вкусотии и изненади. Отиваме, за да измерим кой е слушал най-много през годината, но предварително си запазваме място на тел. 0882020756 или тук.

Приказна Коледа в Ню Йорк – Киноцентър Бояна

До 23 декември Белобрадкото ще се отбива в Киноцентър Бояна между 18:30 и 19:10. Откриваме го в приказния кът до работилницата Milka, за да се снимаме и да запечатаме запомнящия се момент. Освен вълнуващата среща в малкия коледен Ню Йорк можем да посетим редица други забавни събития и атракции, а билетите купуваме тук или на място.

Коледа на кънки

Специално за любителите на спорта на лед Добрият старец ще намине и през зимна пързалка Юнак. На 26 декември в 12:00 започва партито, където ни очакват демонстрации, забавни игри, състезания с много изненади и награди, поднесени от Дядо Коледа и Снежанка, които също ще покарат с нас.

Немски коледен базар

Локацията е градската градина на София, където до 22 декември всяка вечер в 18:00 Веселякът излиза на сцената и играе с децата. Готов е да чуе най-съкровените желания на хлапетата, както и любимите им песнички и стихчета.

Коледен базар – София

В парк Възраждане пък Дебелачкото ни навестява до 28 декември в приказния фото кът на базара. Грабваме по чаша горещ шоколад и се насочваме натам за красива снимка и мил разговор.

Коледно градче @The mall

На паркинга на The Mall се срещаме с Дядо Коледа чак до 8 януари. Малчуганите няма как да останат разочаровани особено ако вземат участие в изненадите на джуджетата.

Tags: , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *