Среща с любимите герои от ПЕС ПАТРУЛ

ПЕС ПАТРУЛ разширява спасителния си екип! От 17 февруари до 6 март към отряда се присъединяват всички смели и креативни малчугани, така че скачаме в песпатрулера и потегляме към The Mall.

Ниво -2 на търговския център се превръща в Адвенчър бей. Там ни чакат шест тематични къта, посветени на четирилапите герои. Хлапетата се отдават на предизвикателства, игри и образователни активности всеки делничен ден от 15:00 до 19:00, а уикендите – от 12:00 до 18:00.

Всеки кът е посветен на някое от храбрите кученца. Децата влизат в ролята на Маршал и гасят пожари с интерактивна инсталация. При Чейс пък намират интересна информация за правилата по пътя и интерактивен светофар. Любимият им герой е Скай? Тогава биха се зарадвали да научат, че в нейното пространство ги чака забавно видео, а с помощта на специални очила я виждат в действие. Хлапетата също се учат как да рециклират правилно с Роки и строят сгради с Ръбъл.

Сцените от любимия сериал оживяват и на хартия. В специалната творческа работилница малките артисти развихрят въображението си, рисуват и оцветяват.

Голямата изненада е, че всеки уикенд от 12:30 до 16:00 феновете на ПЕС ПАТРУЛ могат да се срещнат на живо с Чейс и Маршал и дори да си направят снимки с тях. Входът е свободен, а забавлението – гарантирано.

Tags: , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *