Къде да срещнем Дядо Коледа тази година

Коледа е почти тук, а малчуганите вече нямат търпение да срещнат добрия старец. Нека запазим магията жива и да им подарим една вълшебна среща, която ще помнят цял живот. Кои уютни кътчета се превръщат в Лапландия през следващите няколко дни? Предлагаме ви списък с местата, на които каца шейната на Дядо Коледа по празниците.

22 декември

от 11:30 – в Work&Play „МаМаУо“

Започваме предпразничното забавление с весели игри, топло мляко и много вкусотии в Work&Play „МаМаУо“. Дядо Коледа и Снежанка ни очакват, за да споделим заедно радостта от топлия празник, а децата имат възможност да се снимат с тях и да им прошепнат желания подарък.

16:00-17:00 – в Кино Кабана

Интерактивното представление на Театър Възраждане Подаръци за дядо Коледа обещава много песни, танци и игри за малки и големи. Почетен гост на коледното празненство е самият Дядо Коледа, които ще зарадва всички зрители с лакомства и изненади. Билетите са на цена 5 лева и са достъпни в платформата Kidu.

16:00-20:00 – в Street Food Арабията

Хлапетата сбъдват мечтата си да срещнат белобрадия старец, сядат в скута му и споделят коледните си желания, след което могат да си направят снимка с него. За финал всеки малък мечтател получава специална изненада. Заетите да не се безпокоят – събитието се провежда и на 23 и 24 декември.

23 декември

18:30-21:00 – в Bar & Dinner FIORE

Отваря ни се още един шанс да засечем Дядо Коледа, този път във Фиоре. За децата има подаръци, а усмивките няма да слязат от лицата им чак до Нова година. За записване и по-подробна информация звъним на телефона, посочен на страницата на събитието.

24 декември

от 11:00 – в Магазинчето за ядки, подправки и бонбони

Огладнели от пазаруване, се насочваме към пазар Слатина, за да се снабдим с бонбони, ядки, сушени плодове, и, разбира се, съставки за ошав за традиционната вечеря на Бъдни вечер. Точното място е магазинчето за ядки и подправки до железарията, където ни очакват и подаръци от Дядо Коледа.

от 11:00 – в Столичен куклен театър

На Коледа наистина стават чудеса! От 24 до 26 декември Дядо Коледа ни очаква в Столичен куклен театър, за да ни поднесе безброй изненади, а междувременно можем да се насладим на специалните коледни представления Бисквитко спасява Коледа (билети тук) и Искаш ли подарък (тук).

25 декември

от 11:00 – в Solo by Lili Pham

Ресторант Solo by Lili Pham ни приветства с празничното си меню, горещ шоколад и хиляди блестящи светлинки. До елхата ни очаква Дядо Коледа, с когото хлапетата могат да се снимат, а ако имаме подготвен подарък, гостът от Лапландия може да им го поднесе вместо нас. Менюто е описано на страницата на събитието, където откриваме и телефона за записване.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *