Отвъд стената

Отвъд стената е представление, което стопява бариерата межу хората и разрушава стената пред истинското, откровено общуване. Спектакълът е предназначен както за чуващи, така и за глухи деца, а самите актриси Юлия Коларова и Росица Караджова също се различават една от друга по този признак.

Тази особеност обаче не е пречка, а напротив. С езика на жеста, думите и кукления театър представлението въвлича всички малки зрители в забавно приключение, което демонстрира колко е лесно да комуникираме помежду си.

Малчуганите се потапят в историите на две същества, всяко от тях изолирано в своя собствен свят. Докато се опознават, героите осъзнават, че „стената“, която ги дели, не е нищо повече от преграда от страхове, която рухва в момента, в който се осмелим да бъдем заедно.

Режисьор и автор на предсавлението е Мила Коларова, а музиката е дело на Надежда Митева. Събитието се провежда на 30 октомври в зала Елит на Общински културен институт Дом на културата Красно село от 18:30. Билети купуваме на касата.

Tags: , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *