Сладки хелоуински костюми за последния момент

окт. 28, 20 • UncategorizedNo CommentsRead More »

Дори да не сте фенове на Хелоуин, не можем да отречем, че празникът е универсален, особено когато искате да разнообразите ежедневието на малките човечета вкъщи. Независимо дали сте решили да се разходите до някой виртуален магазин, или сте хванали лепилото, ето ви няколко бързи идеи за мини Хелоуин облекла.

Ван Гог

С боички за лице, един бежов гащеризон, бинт (или лепенка за ухото) и принт на картината му The Starry Night (незадължително) детето ви може да се превърне в един малък Ван Гог. Ако пък му стане интересно и ви попита кой е този човек, може да прехвърлите пред очите му останалата част от неговото изкуство и по нежен начин да разбере повече за великия художник.

Джак от Кошмари преди Коледа

Героят може да се пречупи по хиляди различни начина, но формулата за успех е бяла риза + панталони и сако на райета + бяла и черна боя за лице. Ако пък ви бива в шиенето и имате бяла шапка, която не е виждала светлина от години, сега е шансът ви да я украсите с две големи черни копчета за очи, като за счупената усмивка на Джак ще ви е нужен един дебел черен конец и малко прецизност.

Mим

Раирана тениска, тиранти, барета, ръкавици и бяла боя – добър начин да предизвикате детето си да общува с вас само чрез жестове за няколко часа. Така имате чудесно извинение за плътно мълчание вкъщи, което ще трае поне половин час.

Литературна героиня

Тук е лесно – заедно с хлапетата посочвате един силен женски герой от литературата, вадите някоя малка рокля от гардероба и съчетана с винтидж шапчица или прическа според избрания персонаж, запознавате малчуганите с Джейн Еър, Мери Ленъкс, Алиса или Елизабет Бенет.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *