Малка готварска книжка за големи лакомници

сеп. 11, 20 • slider, КнигиNo CommentsRead More »

Всеки помни най-първия си детски опит да забърка нещо вкусно и питателно, когато е бил сам (и гладен) вкъщи. Дали е създал пир или тотална катастрофа, няма толкова голямо значение. По-важното е, че се е осмелил да бъде самостоятелен и че в процеса е научил нещо ново. Като например, че готвенето е голяма забава, а домашната храна – най-хубавото нещо.

Брандът Саяна (включващ и продукти по БДС) си е отделил време да помисли как да подтикне мъниците хем към тези първи техни стъпки в кулинарията, хем към това да заобичат четенето. И е измислил! Още преди година Саяна отпечата първата партида готварски книжки за деца и техните родители, които се разпространяваха по училищата. Рецептите вътре са лесни, бързи, описани подробно, така че всяко хлапе да ги разбере и да се справи с вкусната си задача (почти) самостоятелно – от майките се иска само да помогнат с избирането на точния тиган или с включването на котлона на правилната температура.

Докато втората готварска книжка от същата серия се готви да тръгне на тур из училищата, изданието от миналата година вече е налично за изтегляне в мобилен и десктоп вариант. Свалете си го, вадете престилките и се гответе за най-забавната кухненска бъркотия, която цялото семейство ще запомни.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *