Коледни събития в Bulgaria Mall

Дядо Коледа и Баба Коледа

Двама снежни гости пристигат от Лапландия, за да чуят желанията на малчуганите. Децата ще могат да разкажат за какви чудеса мечтаят по празниците тази година и да убедят Дядо и Баба Коледа, че са били послушни всеки уикенд между 7 и 22 декември от 12:00 до 16:00 на ниво партер в Bulgaria Mall.

Детски работилнички

Ако хлапето ви си търси винаги поводи да измайсторява всичко собственоръчно, заведете го на организираните работилници в Bulgaria Mall. Там ще включат в действие сръчни ръчички и ще развихрят въображение, за да изработят коледни картички и украса, които да занесат вкъщи и да окачат на елхата. Креативните каки и батковци от Nutty Scientists Bulgaria са готови да помагат в заниманията на 14 и 15 декември от 12:00 до 13:30 на ниво партер.

Куклен театър

Всяка събота и неделя през декември в Bulgaria Mall е запазена за куклен театър. Ето кои класически детски приказки ще занимават малчуганите през уикендите точно в 11:00:

7 декември – Червената шапчица

8 декември – Снежинката

14 декември – Коледна фиеста с Дора

15 декември – Коледно писмо

21 декември – Зимен празник

22 декември – Снежен сън

28 декември – Закъснялото писмо

29 декември – Приключение с луна

Рождествен концерт на Госпъл Хор

София Госпъл Хор кани малки и пораснали на своя концерт, на който ще изпълни познатите на всички рождествени песни, които винаги предоставят необходимата доза коледно настроение. Влизате свободно на партера на 15 декември от 20:00.

Пълната програма със събития следете тук.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *