Научно-образователни курсове по природни науки на Био игри

Ако хлапето ви не е минавало през ръцете на хората от Био игри, най-лесно можем да ви ги представим през това, което правят: създават интерактивни преживявания, вдъхновени от природата, с идеята да предизвикат уважение към нея и да заредят малките глави с научни факти, сервирани на разбираем език.

С наближаването на първия учебен ден и Био игри си дават ново начало като пускат целогодишна програма от научно-образователни ателиета, които хлапетата могат да посещават еднократно, селективно, да се запишат за един цял срок или директно за всички занимания. Разделени на две локации (всяка неделя от 10:30 до 12:00 в TechnoMagicLand + всяка събота от 17:00 до 18:30 в OreHHerO) и съобразени с възрастите между 1-ви и 4-ти клас, заниманията пак ще се въртят около любовта към (и разбирането на) природата, ще учат децата на критично мислене, работа в екип или самостоятелно и редовно ще им задават практически задачи, които накрая младите учени да представят и пред родителите си.

Позитивна психология, учене чрез преживяване или през емоциите са само наръч от методите, с които опитните биолози и педагози в екипа на Био игри ще палят любопитството на хлапетата. Ако искате да се запознаете лично с тях (както и с учебните центрове и съдържанието на курсовете), пишете си в календара следните дни на отворените врати, които ще са с безплатен вход:

TechnoMagicLand: 10, 12, 14 и 22 септември, 11:00-12:30

OreHHero: 29 септември, 11:00-12:30

Иначе подробна информация за всичко, което може би се питате, има и на bio-game.org/kursove_na_bio_igri

Tags: , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *