Забавни занимания за малки творци

Всяка събота и неделя през юни и юли детски клуб Горска приказка ще се превръща в чудна работилничка за деца и родители. Чрез игри и творчество дребосъците ще развиват различни умения като креативно мислене, фина моторика, социални умения и най-важното – ще се забавляват. Заедно с Таня от ателие Декор децата ще изработват заедно ароматни сапунчета, облечени във вълна, ще си създават сами Морски шах и Домино и ще се научат да играят с тях, ще правят декупаж върху камък, капан за сънища и много други креативни занимания.

Горска приказка e център за работа с деца между 2 и 12 години и се намира в кв. Младост 2, бл. 261 А, където се разполага и в голямо дворно пространство без достъп на коли. В творческите занимания залагат на екологични материали, затова и екологичното възпитание е част от програмата им.

Децата имат възможност да работят с различни материали и техники и да се приберат вкъщи с красиви собственоръчно изработени сувенири. Ателиетата се провеждат всяка събота и неделя от 11:00 срещу 15лв и са подходящи за хлапета 4+, а повече информация за предстоящите събития търсете на gorskaprikazka.com или във фейсбук на @GorskaPrikazka.

Tags: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *