Лятна ваканция с Funday Summer Adventure

май 9, 19 • АктивностиNo CommentsRead More »

начална_

Как се учи най-лесно чужд език? С игра, разбира се, и в естествена чуждоезикова среда, където децата неусетно учат, докато се забавляват.

Funday Summer Adventure е лятна чуждоезикова програма, която осигурява на децата между 5 и 13 години целодневни занимания в англоезична среда. Приключението започва на 17 юни и ще продължи чак до 5 септември, от понеделник до петък от 9:00 до 17:00. Всеки ден за децата на Funday Summer Adventure са осигурени 5 учебни часа с квалифицирани преподаватели от Англия и Америка, за които английският е майчин език. Native speakers преподавателите прилагат интерактивни методи на обучение, учене чрез преживяване и работа по проекти, които потапят децата в света на науката и приключенията. Така те провокират любопитството им към езика и им помагат да бъдат уверени в ежедневната му употреба.

_MG_4951

Всеки ден от програмата е динамичен, допълнен от ателиета по изкуства, в които децата усвояват различни приложни техники, много нови термини на английски език и развиват своята креативност. Спортът също е неразделна и важна част от програмата – по време на организираните тренировки децата напредват в различни нетрадиционни дисциплини като катерене, бадминтон, ориентиране, стрелба с лък и други. В спортните следобеди всеки ден за децата са организирани активни занимания – плуване, конна езда, фехтовка, тенис, канго джъмпс, а забавления на открито като пикници, походи и посещения на детски развлекателни паркове са задължителна част от лятната ваканция.

1

Чрез разнообразните теми всяка седмица децата обогатяват енциклопедичните си знания и лексиката си на английски. Потопени в англоезична среда през целия ден, те неусетно започват да използват езика в ежедневната си употреба. Краят на седмицата пък е посветен на семейството – петък е празник, в който децата показват пред родителите напредъка си по английски език и се забавляват заедно.

Регистрациите вече започнаха и всички записали се до 15 май могат да се възползват от 10% отстъпка за ранни записвания. За повече информацията посетете сайта fsa.funday.bg или @funday.espa във фейсбук.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *