Вълшебният конкурс за деца и техните фантастични приятели

3

Дакел-еднорог, сърна-лисица и лилав динозавър с формата на буква Л –  всички тези същества, родени в ума на деца по света, вече са реални плюшени играчки на щандовете в ИКЕА. Ако хлапетата ви (до 12 години) общуват с подобни въображаеми приятели, вдъхновете ги да ги нарисуват и им помогнете да качат скиците си на ikeaplay.bg за конкурса на марката, който и тази година съживява детски рисунки.

Срокът за подаване на модели за бъдещи плюшки е 20 ноември, а на 8 декември стават ясни 20-те животини на наши автори, които ще борят световната конкуренция на финала. След него пет прототипа от цял свят ще бъдат произведени и разпространени по цялото земно кълбо, за да захранват със средства каузите на УНИЦЕФ. Мобилизирайте приятели и познати, защото трима от родните финалисти стават ясни след гласуване в сайта на конкурса, а останалите 17 ще бъдат посочени от спец жури.

Ако се чудите „какви са шансовете за прасе-пилето на моя Гошо пред целия свят?“, питайте 10-годишната Мира от София, която вече прегръща дакел-еднорога Мури, който нарисува за конкурса миналата година.

Tags: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *