Детска радост

май 24, 17 • ШопингNo CommentsRead More »

FotorCreated1

Шарени бонбони за 1 юни e класика, но ако търсите нещо по-дълготрайно за малките, подаваме три идеи, които се събират на едно място на 27 и 28 май – пролетния SoBAZAAR в SOHO. Да, за пълна радост има и куп щандове с БГ дизайн по ваш размер.

БЕБЕSHORE

Untitled-10

Рокля на точки с гол гръб и ръчно плетени еспадрили. Да, моля, но не за нас и вас, а за 24-месечните минита, които влизат в най-големия размер (най‑малкият е от 0 до 3). Дизайнерите зад този щанд са Весела и Таня – две хип майки, които кроят модели за дребните трендсетъри, наричани гальовно „бебстъри“. Смъкнатите им панталони на тюлени и асиметрична блуза с цвят на лимони са в малката мъжка колекция от 100% органичен памук, с която сигурно лесно се влиза в кръга на „готините“ в яслата. За целта от портфейла ви трябва да излязат немалко десетачки, но за труд на ръка и дизайн с вкус цената е по мярка – премерете как ви е на bebeshore.com.

TICKLES

Untitled-11

Беззъбите хора са опасни и всеки, който ги е хранил от гърда знае това – освен че драскат като котки, са разсеяни като гълъби. Tickles намаляват щетите с аксесоари за врата, които изглеждат удобни за хапане и дърпане и има шанс да дадат почивка на косата ви. Майстори ги ръчно Станислава – екс-финансов спец, който сега върти бизнес на една кука и комбинира ръкоделието си с дърво – безвредно и удобно за пъхане между венците. Поръчвайте цветове и дизайни на facebook.com/handmade.tickles, където тъкмо се появи и нов уред за активна гимнастика, а през уикенда търсете и пробвайте на място най-забавния за дребосъка ви „гъдел“ на базара.

 

LENCHE

Untitled-12
Хубаво е да си обгърнат в лен, но това не го знае всяко хлапе. Вашето има шанс да го разбере с кожата си с детската колекция на БГ марката, в която хипоалергенната, антибактериална и дишаща материя съставя 100% от всеки продукт. Освен лен за завиване, обуване и попиване, в Lenche има и такъв за гушкане под формата на заек и семейство мечки в естествени за материята цветове. Ясно е, че те ще спят в ръцете на мъника ви, затова забележете – за разлика от обичайните плюшени играчки, ленените не търпят микроби и стават като нови след къпане на 40 градуса. Вижте еко менюто на lenchelinen.com, ако избирате по-бавно, за да сте готови с поръчката в SOHO.

Tags: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *