Стипендия Монтесори за учители

kids-programata-montesori

Много учители си мислят, че знаят и могат всичко. Но не и истинските – онези, които се учат от децата и всичко около себе си, и продължават да го правят всеки нов ден. За тях е и стипендията на Институт Монтесори, която ще им даде право на 90% отстъпка за международния AMI Монтесори уъркшоп за работа с деца от 3 до 6 години, с водещ фрау Мария Рот, който ще се случи от 16 до 18 януари догодина.

Могат да кандидатстват учители (Предучилищна педагогика) от държавна/общинска детска градина с опит между 2 и 5 години с деца от 3 до 6 години. Необходими са още автобиография и есе до 1000 думи на тема Как учителят може да подпомогне развитието на детето във възрастта 3-6 г.? 

За да получите Заявление за стипендия пишете на office@imontessori.bg. Срокът за подаване на документи е 30 ноември, а повече информация ще получите на тел.:+359 878 832 823 или на imontessori.bg.

Tags: , ,

4 Responses to Стипендия Монтесори за учители

  1. Дилияна Великова каза:

    Много ми стана интересна статията .Работя като детска учителка от 30 години. Интересува ме колко е 10%, които трябва да се доплатят, ако се спечели стипендията за участие в този много полезен за всеки педагог уъргшоп .

  2. Ангелина Бунова каза:

    Здравейте! Опитът с работа с деца може ли да е над пет години? Благодаря!

  3. Татяна каза:

    Да разбирам ли, че учители с 30 години стаж не могат да се кандидатират?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *