Protect your kid

kids-programata-Protect your kid

Когато си родител, една част от операционната ти система винаги е заета да обработва информация за хлапето – къде е, с кого е, какво прави, в безопасност ли е. Щом се намесят и новите технологии, до които има достъп (таблети, телефони, интернет), мисията „пази детето” става почти невъзможна, оперативната ни памет съвсем се задъхва и програмата „родителски контрол” започва да дава грешки.

Успокоителната новина е, че сега можем да й вдигнем нивото с Protect Your Kid – първото българско приложение за Андроид, което ни помага да предпазим децата от съмнително интернет съдържание, да ограничим времето им онлайн и винаги да знаем къде са. Създадено е от родители и е тествано от хлапета, работи безотказно при всякакви предизвикателства и не може да бъде манипулирано със сладки детски молби от типа: „Само още пет минути“.

Ето и как работи –  изтегляте го на телефона или таблета на подрастващия от play.google.com, създавате си профил и му задавате какво е позволено и какво не. Ако не ви се получат нещата от първия път винаги може да погледнете подсказките на protectyourkid.bg, а в момента можете да го тествате безплатно за 2 месеца с кодовата дума, която знаем само ние и вие: KIDS. Ето как: влизате в менюто Системни Настройки, натискате бутона Удължи Защитата и после въвеждате: KIDS. Срокът за активирането й е 30 юни.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *