Умна ваканция в Музейко

kids-programata-Muzeiko

Музейко посреща първото си лято или по-точно казано първата лятна ваканция с нови образователни програми, изкушаваща лятна карта за три месеца и забавления за най-малките.

Любознателните хлапета, които не искат мозъкът им да скучае през лятото могат да се запишат в Умна ваканция – целодневни и полудневни занимания на български и английски език, посветени на различна тема всеки ден от седмицата: понеделниците – на птиците, вторниците – на дърветата, сряда е денят на скалите и минералите, четвъртък е ден на животните, а петък – на небето.

С картата Лято в Музея хлапето ви ще може да го посещава буквално всеки ден и то на цената на един бонбон – толкова излиза когато разделим стойността й (18лв) на дните на три месеца. За родителите е малко по-скъпичко – 25лв.

За мъниците от 0 до 5 години през юни ще има ателиета за изкуства, музика, развитие на въображението и моториката, а за техните родители срещи с лекари, рехабилитатори, логопеди и други специалисти.

Влизаме на muzeiko.bg, за да видим подробностите и да разберем какви изненади е подготвил умният триъгълник на децата за 1 юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *