Семейна неделя в Гранд Хотел София

kids-programata-family-sunday

Понякога е трудно да се справиш и с едно дете, да не говорим за две или три. Особено ако са на различна възраст и ги интересуват различни неща. Но все пак има начин. Нарича се Семейна неделя в Гранд Хотел София и включва куклен театър, арт работилници, занимания по музика, театър и изобразително изкуство и ателие по роботика. Ето и подробен график, за да направите плана за неделите.

Кукленият театър започва както обикновено в 11:00, а датите и представленията са:
17 януари – Магазинче за цветове
24 януари – Звездите на цирка
31 януари – Дядо вади ряпа

Цената на билета е 10лв на човек и включва лакомство и сок за малчуганите, а за родителите – топла напитка.

След това от 12:00 идва Арт работилницата, където хлапетата могат да изработват кукли по определена тема, да се упражняват в тъкане, декупаж и други интересни творчески занимания. Цена на билет: 10лв.

Има забавление и за най-малките – Бебе Арт ленд е на 24 януари от 16:00. Децата, заедно с техните майки, ще участват в занимания по музика, театър и изобразително изкуство за развитие на сетивните и двигателни умения. Необходимо е предварително записване. Цената на билет за родител с дете е 20лв и включва напитка по избор.

На 31 януари в зала София ще се случи поредното ателие по роботика за деца от 7 до 12 години, което се организира съвместно с Робопартанс. По време на занятията малчуганите ще научат повече за роботите и ще имат възможност да конструират и програмират робот сами. Занятията са с продължителност 2 часа и започват в 16:00. Необходимо е предварително записване. Цената на билета е 29лв и включва напитка по избор.

Следете Семейната неделя във Facebook, на grandhotelsofia.bg, или се свържете директно с тях на тел.: 02/ 811 08 30.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *