Всички чакат Funday

kids-programata-funday

всяка събота, Училище ЕСПА (ул. Градина 23)

Съботата вече си има друго име – Funday. Поне за хлапетата, които са ходили там. Знаем, че знаете какво е Funday, но за тези, които са отскоро с нас ще повторим. Funday е иновативна образователна програма по английски език, за хлапета от 5 до 10 години. Без учебни системи, тетрадки и домашни. Пет часа всяка събота с преподаватели от Великобритания и Америка те развиват своите комуникативни умения.

Дотук нищо особено, но почакайте да чуете за другите неща, като ателиетата по изкуства – оригами, икебана, комикс, рисунка върху коприна, кожарство, грънчарство и квилинг; часовете по спорт – фехтовка, ориентиране, лакрос, езда, мини голф, катерене и т.н.

Funday отвори врати и за децата от 9 до 13 години с двата си нови модула – по програмиране и изкуства.

За хлапетата, които предпочитат точните науки е Funday It Academy, в която ще се учат на обектно ориентирано програмиране по JavaScript. Ако това не ви говори нищо, само ще кажем, че до края на курса децата ще са направили множество малки програми – приложения, анимации и техни собствени игри. Часовете се водят изцяло на английски език.

Funday Музикална академия е за тези с артистични таланти и включва поп и джаз пеене, MTV Dance, модерен и джаз балет, и сценично поведение. Там пък хлапетата ще подготвят сценарий за мюзикъл, който ще представят на финала. Обучението е изцяло на английски език. Необходимо владеене на езика – А2.

Така си е – всички чакат Funday.

Ако ви трябва повече информация отидете на funday.bg или на тяхната Facebook страница.
Ако предпочитате телефон – 0899 900 705.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *