Family SunDay

kids-programata-family-sunday

неделите през ноември, Гранд Хотел София

Неделният куклен театър и работилниците в Гранд Хотел София продължават и през ноември, но към тяхната групичка се присъединяват и още две занимания – ателие по роботика за деца от 7 до 12 години и нещо за най-малките.

Може и да ви звучи фантастично, но в ателието по роботика хлапетата ще конструират и програмират свой собствен робот. Ще им помагат от Робопартанс. Занятията започват в 16:00, продължават 2 часа и ще ги има на 1, 15 и 29 ноември. Цената е 36лв и включва напитка по избор. Записването е предварително.

Кукленият театър отново ще е в неделя от 11:00, а програмата, обещават, ще е още по-интересна. Ето какво ще гледаме с хлапетата:
1 ноември – Клоунът и неговите деца
8 ноември – Дядо вади ряпа
15 ноември – Цигуларят и малката птичка
22 ноември – Привет, магьосници и сбогом!
29 ноември – Рибарят и златната рибка

Цената е 10лв на човек и включва лакомство и сок за малчуганите, а за родителите – топла напитка.

Веднага след театъра, в 12:00, хлапетата могат да потворят в Арт работилницата – да си направят кукла, да тъкат, да правят декупаж и други интересни занимания. Цената е 10лв.

За най-малките и техните майки ще има занимания по музика, театър и изобразително изкуство. Името на ателието е Бебе Арт ленд, а първите две са на 8 и 22 ноември от 16:00. Цената за родител с дете е 20лв и включва напитка по избор.

Още за ателиетата може да разберете във Facebook. Или на телефон: 02/ 811 08 30.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *