Разходка в Play Park

kids-programata-play-park2

Bulgaria Mall, бул. България 69, етаж 3

Открихме го докато търсихме арена за детски рожден ден, но Play Park се оказа много повече от обикновен парти център. Да направим една разходка заедно, за да пипнете сами всичките му екстри.

kids-programata-play-park6

Естествено, започваме от най-вълнуващата точка – Laser Park. Представете си декорите на последния фантастичен екшън, който сте гледали, прибавете малко неонови светлини, димни ефекти, подходяща музика и много лазери. Ето за каква атракция говорим – лазерният парк може да вдигне адреналина не само на децата, но и на доста от възрастните им придружители. Играта продължава 12 минути, максимумът бойци е 25, а победата отива при най-точния стрелец.

kids-programata-play-park4

Втората ни спирка е някъде в джунглата – е, образно казано, но тръпката от гъсти горски дебри е тук. Приключението Jungle Park изглежда сложно и опасно само на пръв поглед – лабиринтът от мрежи, катерушки, пързалки и препятствия всъщност е изключително мек и добре защитен, така че дори 3-годишно хлапе може да го покори.

kids-programata-play-park1

Следва зоната за най-малките и под това разбирайте наистина малките – пеленачетата. В Baby Park грижата за тях е доверена на професионално обучени гледачи, които ще отдадат цялото си внимание на невръстното ви съкровище, докато вие си почивате и зареждате свеж въздух на терасата.

kids-programata-play-park3

Като казахме тераса, точно тя е мястото в Play Park, от което ние, големите, изобщо не искаме да си тръгваме. Върху меката мебел на прохлада буквално се изключваме от света – поне за няколко часа. Е, ако разполагаме с цял ден, можем да го прекараме тук без никакви грижи за оцеляването ни – има кухня, от която излизат пици, салати, паста и други хубави порции за обяд и вечеря.

Но да не забравяме за какво бяхме тръгнали към Play Park по начало – да търсим място за рожден ден на едно добро хлапе. В центъра имат дълъг стаж в организирането на детски партита и няма да пропуснат нито една подробност, от поканите до тортата. И това е само базата, оттам нататък започва истинската приказка. Направо ще ви падне шапката, като разгледате каталога с тематичните рождени дни, които предлагат – с приказни герои, пирати, феи, караоке, сафари, маскен бал и какво ли още не. В месеца на малките лъвчета, някой наистина може да се почувства цар – поне на парка, ако не на света!

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *