Les Petits Princes – първата франкофонска детска градина в София

kids-programata-Les Petits Princes

Les Petits Princes, ул. Бела Дона 8, кв. Драгалевци, тел: 02 967 05 40, 0884 133 580

„Малките принцове“ – това означава в превод името на първата в София франкофонска детска градина. Малките принцеси да не се притесняват – и те са добре дошли. Градината приема деца от 1 до 6 години, а от името разбирате, че там се прилагат специфични методи на обучение, които включват: индивидуален подход и отношение към ритъма на всяко дете, които се определят в зависимост от моментите през деня, дейността, различните периоди от неговото развитие и от факта, че децата се учат по-бързо.

Забравете за детската градина – институция. Тази повече прилича на семейство, в което учители и родители заедно работят за развитие на култура на самостоятелно обучение, която прави децата щастливи да учат.

В детската градина Les Petits Princes, дават свобода на избор и широки възможности за стимулиране на инициативата, желанието и готовността за учене, като не забравят, че играта е работата на децата, а учението – удоволствие и забавление. Води ги простата истина, че радостта е детската мотивация.

Детската градина работи целогодишно, от 8:00 до 18:00 през работната седмица, а през летните месеци ще се приемат и незаписани през годината деца, за които е предвидена програма за въвеждане във френския език. Повече информация ще намерите на сайта на  Les Petits Princes.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *