FunDay Summer Adventure – мечтаната детска ваканция

kids-programata-FunDay

15 юни – 15 август, Училище ЕСПА (ул. Градина 23)

Всяко дете очаква с нетърпение летните емоции и вълшебства. Това лято те си имат име – FunDay Summer Adventure – изучаване на английски език с преподаватели от Великобритания, спорт и много забавления. Програмата е за  деца от 5 до 15 години и ще се случва в периода 15 юни – 15 август. Всеки ден хлапетата ще изучават по 5 часа английски език с преподаватели носители на езика. Цената е само 4 лева на учебен час.

Грижливо подбрани теми за  всяка една седмица ще обогатяват знанията на децата във всички сфери на човешкото познание. Под формата на ролеви игри и драма, работа по проекти и виртуални пътешествия FunDay Summer Adventure отваря пред децата нови хоризонти.

В следобедите те ще се докосват до различни видове спорт – езда, катерене, миниголф, басейн, коколандия и различни изкуства, ще пеят и танцуват.

Погрижили са се и за храната: сутрешна плодова закуска, топъл обяд и следобедна закуска, както и натурални сокове и минерална вода през целия ден.

FunDay Summer Adventure вече започна.

Няма как да не се стигне и до финансовата част – вижте цените и специалните предложения.

Цена: 110 евро на седмица. При три последователни седмици – 10% отстъпка. При две и повече деца от семейство – 10% отстъпка.

Възползвайте се от специалната промоция през месец юли: Получавате 20% отстъпка ако доведете приятел. При комбинирани обстоятелства – до 20 % отстъпка.

Научете още на www.funday.bg.

Можете да регистрирате Вашето дете тук.

Телефон за информация : 0899 900 705

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *