FunDay Summer Adventure

Banner_site_ESPA (1)

от 15 юни до 15 август,  Училище ЕСПА (ул. Градина 23)

Вече мирише на лятна ваканция и хлапетата скоро ще зарежат учебниците и тетрадките за цели три месеца, за да се порадват на топлото време и безгрижието. Но както си ги познаваме, точно след две седмици ще започнат да се оплакват, че им е скучно, и че нямат какво да правят. Спокойно – веднага ви даваме решение – FunDay Summer Adventure.

Вече знаете, че в ЕСПА ученето на английски език е забавление, което дава много познания и разкрива на децата нови хоризонти във всяка една сфера на живота. Не знаете, обаче, че доскоро съботното забавление ще се трансформира в едно доста по-дълго приключение, което ще продължи през почти цялото лято – от 15 юни до 15 август и обещава да се превърне в мечтаната от много деца лятна ваканция, със забавни уроци, необичайни спортове и изкуства, песни, танци, драматизации, ролеви игри, работа по проекти и виртуални пътешествия.

Лятното приключението в света на английския език FunDay Summer Adventure е подходящо за деца от 5 до 15 години. Заниманията ще са всеки ден от 09:00 до 17:00 и всяка седмица ще са на различна тематика. Вече може да се регистрирате на: funday.bg. Очакват ви много награди, а за ранни записвания до 29 май има специална отстъпка до 10%. За повече инфо посетете фейсбук страница на FunDay или вижте клипа, който са подготвили за вас.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *