FunDay и за родителите

programata-funday

30 май, 10:30, Училище ЕСПА (ул. Градина 23)

FunDay прави децата щастливи всяка събота, докато неусетно ги учи на английски език с песни, ролеви игри, различни видове спорт и изкуства. Сега обаче са подготвили нещо и за родителите. Защото щастието е ежедневна наша потребност и щастливите деца се отглеждат от щастливи родители.

На 30 май от 10:30 до 13:00 часа ЕСПА ще подари на родителите от FunDay безплатна прожекция на документалния филм Happy, посветен на щастието, на номинирания за Оскар американски режисьор Роко Белич. Той ще ни отведе на пътешествие до различни точки на света в търсене на отговор на въпроса какво прави хората от различни култури и общества щастливи. Ще видим истински истории от САЩ до Япония, от Намибия до Дания.

Happy ще бъде презентиран лично от Делян Савов, който е преводач на филма на български език. Той е получил образованието си в САЩ, където е и работил. След филма ще има кратка кафе пауза и дискусия с г-н Савов като специалист по позитивна психология.

След това от 13:30 FunDay  отворя широко врати за всички свои ателиета – специален гост ще е Лаура Джош-Марков  – американка, дългогодишен преподавател по музика и драма, която ще води музикален уъркшоп.

За родителите, чиито деца още не са опитали какво е това FunDay, напомняме, че всяко първо посещение е подарък. Може да се регистрирате на техния сайт: funday.bg.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *