Безплатен сладолед за 1 юни

май 29, 15 • АктивностиNo CommentsRead More »

programata-farmhopping

Хей ти!

Какво ще правиш на първи юни?

Защото ние имаме предложение за теб!

На 1 юни онлайн фермерски пазар farmhopping.com ще зарадва най-малките софиянци, а и не чак толкова малките, с вкусен и безплатен сладолед!

Децата са най-голямото ни съкровище и тяхното здраве трябва винаги да бъде на първо място. За жалост сладките неща, по които повечето малчугани (а понякога и родителите им) са луди, често приличат по-скоро на урок по химия, отколкото на нещо за ядене.

Здравословната храна е важна, но удоволствията – също. Затова от farmhopping решихме на 1 юни да покажем, че не е задължително сладките изкушения да вредят, стига да съдържат качествени съставки. Сладоледът, който сме избрали за Деня на детето е напълно естествен и е приготвен от прясно мляко и сметана, а сладостта му разчита на билката стевия вместо на захар.

Все пак Денят на детето няма да е същият без сладолед!

Ако и вие мислите така, намерете ни в понеделник, между 11:00 и 16:00 на една от трите сладоледени локации: Борисовата градина, градинката на Св. Седмочисленици и градина Баня Лозенец (на кръстовището на бул. Черни връх и бул. Евлоги и Христо Георгиеви), побъбрете си с нас и почерпете детето си с топка сладолед!

Кои са farmhopping.com?

farmhopping e онлайн платформа, от която всеки може да си поръча чиста устойчиво произведена храна от малки български ферми. Най-хубавото? Само с няколко клика на мишката правите седмичното си пазаруване  и получавате поръчаното директно от фермата в дома си.

Прочетете повече на: https://farmhopping.com

Полезни линкове:

 

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *