Абракадабра сим салабим

programata-Serdika-Center

 31 май – 1 юни, Сердика Център

„Абракадабра“ – това ще бъде кодовата реплика в Сердика Център на 31 май и 1 юни. По случай Световния ден на детето в търговския център отваря врати двудневно училище за магьосници, а програмата отново ще бъде различна, като теб. Слагаме вълшебните шапки още в 13:00 в неделя, когато на специалния си кът на Голямата ротонда, ниво -1,  маг Доринда ще очаква всички малки магьосници и техните родители. С вълшебните си сили тя ще надниква в бъдещето, ще гледа на ръка, на боб, на кокалчета, ще забърка отварата за вечно щастие. Всеки участник ще има възможността да получи пълно магическо преобразяване в ателието за костюми и рисунки на лице, както и да изработи своята вълшебна пръчица в специална работилничка.

„Фокус-мокус-препаратус“… и вече е 1 юни. В най-приказния ден за всички малчугани вълшебствата в Сердика Център продължават. Освен училището за магьосници, те ще се забавляват и с празнична програма – часът на Ивокс Меджик Шоу, вокална група Смехоранчета, много игри, фокусници, стрийт танци от Нечовеците и едно много специално шоу с водни балони. Магията започва точно в 16:00. А коя е вълшебната думичка? Открийте я на serdikacenter.bg и на официалната страница на Сердика Център във Facebook.

И това не е всичко. За трета поредна година ниво -1 на Сердика Център ще се превърне в LEGO крепост с уникално интерактивно изложение на фигури и модели от емблематичните тухлички. Влез в света на LEGO от 31 май до 13 юни.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *