Фъндей

funday2015-1

4 април, Училище ЕСПА (ул. Градина 23)

Знаете ли какво е Фъндей? Това е един забавен ден – забавна събота, за да сме точни. Случва се в училище, но не прилича нито на понеделник, нито на вторник, нито на който и да било от другите учебни дни. Няма да ви лъжем – учене има, но има и игри и забавления.

Фъндей е иновативна, образователна програма, при която децата попадат в англоезична среда и с преподаватели, носители на езика, бързо напредват, забавлявайки се – без учебници и домашни.

Фъндей е съботно занимание, което продължава 5 учебни часа и всяка седмица е на различна тема, като по този начин дава информация на децата за различни сфери на науката, изкуството и спорта и им помага да натрупат езикови знания относно въпросната тема.

През първата събота на месец април, творческото предизвикателство на Фъндей е посветено на различните великденски традиции по света. Ще има специален гост от Латвия, който ще разкаже за страната си, а творческите работилници ще бъдат посветени на наближаващия празник. Ще има и още много и какви ли не изненади.

Ако все още не сте били на Фъндей – първото посещение е безплатно. Може да се запишете за участие на: funday.bg.

Там можете да видите и повече информация за ЕСПА и техните творчески идеи.

Освен всички други забавления на 4 април ще има и занимание с лечебна гимнастика за деца.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *