Фъндей в ЕСПА

funday2015-1

28 март, Училище ЕСПА (ул. Градина 23)

Ученето на език не е лесно, особено когато се превърне в задължение. Нещо повече – има опасност хлапетата доста да го намразят. Но пък от друга страна всяко дете обича да играе и докато играе бързо и лесно научава какво ли не. Включително и нов език. В ЕСПА са решили да преподават език по втория начин. Наричат го Фъндей.

Фъндей е иновативна, образователна програма, при която децата попадат в англоезична среда и с преподаватели, носители на езика, бързо напредват, забавлявайки се – без учебници и домашни.

Фъндей е съботно занимание, което продължава 5 учебни часа и всяка седмица е на различна тема, като по този начин дава информация на децата за различни сфери на науката, изкуството и спорта и им помага да натрупат езикови знания относно въпросната тема.

Тази събота творческото предизвикателство на Фъндей е кулинарно пътешествие с Хлебната къща и Детската фабрика за шоколадови бонбони, а за любителите на спорта, ще гостува Школа по фехтовка –  Етрополски. Както всяка събота Ви очаква и сувенир – подарък.

Ако все още не сте били на Фъндей – първото посещение е безплатно. Може да се запишете за участие на: funday.bg.

ЕСПА канят и всички родители да научат нещо повече за креативните начини за справяне с трудното поведение на децата в тяхната Академия за родители. Датата отново е 28 март. Часът – 10:30. Регистрирайте се най-късно до 26 март.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *