Форум за бременност и детско здраве

мар. 30, 15 • slider, АктивностиNo CommentsRead More »

PR

25 и 26 април, 9:00, Интер Експо Център (бул. Цариградско шосе 147)

Puls.bg организира четвъртия си по ред Форум за бременност и детско здраве. Този път фокусът ще е върху темата за храненето.

За никой не е тайна, че храненето е едно от най-важните неща по време на бременността. И не говорим за количество, а за качество. Спокойно – не е необходимо да се храните като за двама, а по-скоро да внимавате, с какво се храните. На форума всички бъдещи майки ще разберат как да се хранят, за да дадат на своето дете всичко необходимо по време на бременността и кърменето, но след това да възстановят бързо предишната си форма.

Темата за самото раждане ще влезе в дневния ред с въпросите около възможностите за преодоляване на болката – важничко си е – няма спор.

Няма да бъде пропуснат и въпроса за ползите от кърменето (макар че тези дни се изговори много по темата), както и за захранването с твърди храни.

Вторият ден на форума е посветен на летните стомашно-чревни инфекции при малките деца – проблем, който често проваля почивката на семействата. Родителите ще научат как да предпазят децата от тях и да предотвратят усложненията от високата температура, повръщането и диарията.

През втория ден ще стане въпрос и за някои ваксинопредотвратими заболявания, по-характерни за топлото полугодие. Освен това ще получите практични съвети за оказване на първа помощ на детето – колкото и да се стараем понякога няма как да се избегнат нараняванията, алергичните реакция при ужилване от насекоми и т.н.

Входът е свободен, но е необходима регистрация. Повече информация за програмата, темите и лекторите на форума можете да намерите на events.puls.bg.

Tags: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *