Арт уикенд в Серендипити

b23a3db0-6a18-4e9d-aa3f-a6a1def6d8fa

 

21 февруари, 13:00 – Мартенички за любими хора

21 февруари, 14:00 – Истории с фантастични и митологични същества

21 февруари, 11:30 – Зимна пързалка

22 февруари, 13:00 – Вкус на архитектура

22 февруари, 11:30 – Кукли за театър

21 и 22 февруари, 17:00 – Jump Math

Серендипити (бул. Цар Борис III 99-101)

Започваме с уговорката, че никак няма да ви е лесно да си изберете занимание. Арт уикендът в Серендипити отново ще е тематичен – имаме предвид белият и червеният цвят, които ще присъстват и през двата почивни дни. Както знаете Баба Марта бърза и няма да е хубаво да ни завари неподготвени. Събота децата и техните родители ще творят в работилницата Мартенички за любими хора, а в неделя в ателието Кукли за театър ще се изработват кукли на самата весела, но своенравна бабичка.

Истории с фантастични и митологични същества ще започне с интересни приказки за феи, змейове, великани, принцеси, рицари и т.н., след което децата ще изработят любимия си митологичен герой от глина или пластелин.

Темата на традиционното съботно ателие с глина е Зимна пързалка. И те и ние се надяваме, че темата няма да е актуална още дълго време.

В работилница Вкус на архитектура доста ще огладнеем докато изучаваме структурата и формата на ананаса и търсим аналози в пространството, изкуството, сградите и архитектурата.

Математика по системата Jump Math с елементи на сугестопедия ще има и през двата почивни дни. В крайна сметка може би Математиката не е толкова сложна колкото изглежда.

Подробности за ателиетата и как да се запишете ще разберете във фейсбук.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *