Мозъкът – части или цяло

brain1

8 февруари, 11:30/ 13:30/ 15:30, Национален природонаучен музей

Мозъкът ни е нужен  – това е ясно на всяко дете. Но как точно работи той и отделните му части е въпрос, на който не може да се отговори с две думи. Една био игра обаче може доста да помогне. В неделя децата ще се вживеят в ролята на неврони и чрез директен опит ще разберат какво става ако една част от мозъка липсва. Можете ли да познаете какво ще изработят малките биолози накрая – естествено модел на мозък. Вижте как да се запишете на: bio-game.org.

Tags: , ,

2 Responses to Мозъкът – части или цяло

 1. Глория каза:

  Здравейте,

  Искам да запиша брат си Иво Петров на 8г. на Био играта на 8 февруари от 13:30- 15:00. Родителите ще присъстват ли или децата остават сами с някого? Колко лева е таксата? Колко време продължава и точно в 13:30 ли започва?

  • admin каза:

   Здравейте,
   Виждам, че вече е късно, за да ви дам отговор – през уикенда блогът не се администрира. Надявам се все пак да сте забелязали линка в публикацията,който води до сайта на самите Био игри, където може да намерите телефон за връзка с организаторите. Нашата практика е винаги да свързваме публикацията с източника, от който сме взели информацията, за да ви улесним максимално. Така е доста по-удобно и за вас, защото ние не винаги разполагаме с детайлна информация относно това, как ще протече събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *