Илийчо и Август

ное. 3, 14 • slider, Книги1 CommentRead More »

cover iliicho i avgust v6.indd

Илийчо и Август разказва за едно истинско, необикновено и вълнуващо приятелство между малкия Илийчо, който не се страхува от нищо, и неговия верен другар, мърколака Август. Август е от онези мърколаци, които живеят под креватите и е от мъркаща порода. Той познава много чудати същества, прави магии и винаги се притичва на помощ, когато Илийчо има нужда. Комиксът е едно истинско приключение, разказано в 19 изключително увлекателни и забавни епизода. Във всяка история винаги се случва нещо необикновено.

„Мамо, знаеш ли, че светът не е точно такъв, какъвто изглежда?“, казва Илийчо и е прав! Защото въображението и чудесата вървят ръка за ръка с детските представи за добро и истински приятели. Със своите невероятни илюстрации и забавни истории Пенко Гелев и Сотир Гелев създават впечатляваща история и мигновено запленяват читателя.

Tags: , ,

One Response to Илийчо и Август

  1. Ненко Генов каза:

    Надявам се децата да се радват на това ново издание на „Илийчо и Август“ поне колкото аз съм му се радвал преди близо две десетилетия! Уви, на мен ми се налагаше да чакам бабата, която идваше веднъж в седмицата в училище и продаваше новия брой на детското вестниче „Венче“, и получавах по една страничка от комикса на всеки седем дни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *