Оперен концерт на възглавници

opera-pillow-concert-BG

12 октомври 2014, неделя, 11:00 и 17:00, Съюз на архитектите (Кракра 11)

билети – възрастен 20лв, дете 5лв, максимална цена за семейство – 35лв

Вече можете да закупите вашият семеен билет предварително онлайн с 5лв отстъпка или да направите предварителна резервация тук или чрез мейл на tickets@modo.bg.

Следващата неделя, 12 октомври, Оперен концерт на възглавници ще постави официалното начало на новия пети концертен сезон на Концерти на възглавници. Вълнуващите музикални приключения са задължителни в програмата на серията събития, но този път организаторите ще добавят и въображаеми пътешествия из музикалните култури по света. Октомври е посветен на Италия, където освен пица и футбол, на почит, разбира се, е и операта. В програмата ще чуем известни оперни арии и италиански канцонети от Пучини, Доницети и рожденикът този месец – Джузепе Верди.

Магията на оперното изкуство ще представят сопрана Доротея Доротеева и тенора Димитър Зашев. И двамата имат завиден опит по световните оперни сцени, който ще им помогне да ни потопят в дебрите шедьоври като Травиата, Риголето, Сицилиански вечерни, Бохеми и много други. На рояла акомпанира пианистката Венета Нейнска. Както обикновено, концертът ще бъде предходен от безплатната Работилница на възглавници, а след краят му най-любопитните ни почитатели ще могат да научат повече за операта в Музикален урок на възглавници.

 

 

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *