Николà за най-малките

окт. 10, 14 • slider, КнигиNo CommentsRead More »

Cover-Senzatsiyata

Този, понеделник, 13 октомври, излизат две нови книжки за малкия Николà от поредицата За най-малките – Аз се уча да чета. Преводът е на Румяна Маркова.

В Сензацията умникът Николà решава да издава вестник. За целта му трябват приятели, но и някоя сензация. И започва да шпионира баща си с помощта на Луизет. Изглежда, децата са готови на всичко, за да разобличат родителите си.
В Готов за бой има не един, а двама малчугани, готови за бой – Николà и Жофроа. След една нищо и никаква свада децата решават да се бият в междучасието. Техните съученици се готвят за зрелището, но накрая се оказва, че диалогът е бил по-умното решение.
Поредицата Николà за най-малките е подходяща за дечица в предучилищна възраст или в детската градина. Обхваща 14 заглавия и е изключително увлекателна, лека и забавна. Освен че са идеални за сричане, книжките са богати на илюстрации и са пригодени за крехката психика на малчуганите. Авторите са адаптирали разказите на Госини, насищайки повествованието с пряка реч. Приключенията на малкия Николà и чудното му обкръжение се развиват в реалния свят и несъмнено ще се харесат на всички будни и усмихнати дечица!

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *