Курс по графика и гравюра

графика

за ученици и възрастни

от 7 октомври, вторник, всеки вторник и четвъртък от 18:00 до 20:00 в продължение на два месеца (включва 16 урока по 3 учебни часа), бул. Христо Ботев 12, до Петте кьошета

цена за едно посещение – 20лв, а при заплащане на пълния курс – 300лв (всички материали за работа са осигурени и  включени в цената)

за контакти и записвания 089 858 3 2 67, 087 743 39 90, 088 952 79 38

e-mail:  rabotilnichka.za.izkustva@abv.bg

В този курс за начинаещи Работилничка за приложни изкуства ще ви запознае със същността на графиката като изкуство и с различните видове графични техники. Освен това ще научите повече за гравюрата, ще работитес формоизграждащите елементи: линия, щрих, петно, различните растери и фактури. Ще се научите как да създавате триизмерност на изображението. Ще навлезете в перспективата, визирането, композиционното планиране. Ще експериментирате с различни графични материали, върху различни повърхности. Гравюрата ще се прави с резци върху линолеум.

Уроците се водят от художник – педагог. Работи се в малка група, което позволява  всеки да получи индивидуално внимание.  Курсът е подходящ за ученици и възрастни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *