Милица Гладнишка в Приказки с оркестър

Militsa_Gladnishka_2

снимка: София Вълкова

за деца от 3 до 11 години

26 октомври, неделя,  11:00, зала България (ул. Аксаков 1)

билети може да намерите в мрежата на ticketpro и в мрежата на eventim 

Лъчезарната певица Милица Гладнишка, позната като ТВ водеща, актриса от  киноленти и сериала Етажна собственост, поема още едно предизвикателство и взема участие в детския формат Приказки с оркестър. В новия творчески проект се срещат музика, актьорска игра и изобразително изкуство, за да провокират фантазията на малките. Позната на детската и тийнейджърска аудитория от редица анимационни филми, този път Милица ще бъде един от гласовете в музикалния и образователен спектакъл Приказки с оркестър, създаден по българската народна приказка Тримата братя и златната ябълка.

На сцената актьорите ще бъдат двама, заедно с Милица историята ще разказва  познатия и обичан от анимационните филми български  глас – Иван Велчев. Актьорът е озвучавал Бен Тен, Въртоглав (Как да си дресираш дракон), Дъсти (Самолети), Бъгс Бъни в Шантави Рисунки и много други. Двамата разказвачи заедно с оркестър от класически и фолклорни инструменти, диригент и художници, рисуващи картини от приказката в реално време, ще провокират въображението на децата.

Prikazki_s_orkestur

Спектакълът е създаден за деца от 3 до 11 годишна възраст и е специално разработен от екип детски психолози, педагози, музиканти, театроведи, сценаристи и цели да развива индивидуалното възприятие на децата и да ги запознае с различните изкуства.

Приказки с оркестър не е концерт или опера, не е театър, нито анимационно филмче, а вълнуващо преживяване.

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *