Месец на ученика

сеп. 10, 14 • slider, Книги, УроциNo CommentsRead More »

photo 1

за ученици

от 10 до 30 септември, всеки ден от 09:00 до 19:00

Борса за учебници ще отвори врати и тази година в НДК във връзка с началото на учебната година. За пръв път клиентите на БГ Учебник ще открият своята любима книжарница в централното фоайе, а не както минали години в шатра пред сградата.

От 10 до 30 септември, всеки ден от 09:00 до 19:00 учениците ще имат възможност освен да закупят нови или употребявани учебници, тетрадки и учебни пособия, и да продадат миналогодишните си учебници или да ги заменят срещу отстъпка при закупуване на учебни материали за текущата година.

Временни борси за учебници ще работят от 15 септември и пред Паметника на съветската армия и до метростанция стадион Васил Левски, всеки ден до края на месеца от 09:00 до 19:00.

За да придаде на ученическото пазаруване игрови характер, в края на кампанията БГ Учебник ще предостави стипендия от 1000лв на един от закупилите учебници от някой от обозначените временни или постоянни обекти на фирмата.

Както във временните, така и в постоянните обекти на БГ Учебник в ж.к. Младост и ж.к. Люлин, ще могат да бъдат намерени новите патриотични тетрадки от серията Великите българи, които са в продажба от началото на септември.

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *