Книгите Minecraft идват у нас

авг. 27, 14 • slider, КнигиNo CommentsRead More »

Minecraft-large

за деца над 9 години

През ноември издателство Егмонт стартира издаването на книги по световната гейминг сензация Minecraft. Съдържанието на изданията е разработено ексклузивно и в тясно сътрудничество със създателите на феномена – шведската компания Mojang, както и с участието на заклети фенове на играта. Книгите, предназначени за деца на възраст над 9 години, съдържат подробни обяснения за изграждането на великолепни конструкции и проекти и ценни съвети от експерти, сред които и от създателя на играта – Ноч.

Първата книга, която водещото издателство за детска литература ще предложи на многобройните млади фенове, е официалният Minecraft: Наръчник за начинаещи. Изданието въвежда в правилата на популярната игра и ще се превърне в ценен помощник за всеки, решил да усвои тънкостите на необятния й виртуален свят.

Феноменът Minecraft е носител на множество награди, сред които престижната BAFTA (отличие на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство), Indie of the Year за 2010 и Игра на годината за 2012 според National Academy of Video Game Testers and Reviewers Corp. Официалната фейсбук страница на играта има над 10,5 милиона фена, последователите в Twitter са 500 хиляди.

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *