Ежедневни ателиета на Био игри

bio igri

за деца между 5 и 10 години

19-23 август, от 13:30 до 14:30 и от 15:00 до 16:00, бул. Цар Освободител 1 

записване на 088 252 32 81 или info@bio-game.org (между 10:00 и 18:00)

цена – 6лв (специално намаление само за изброените дни)

По повод 125-та годишнина на Националния Природонаучен музей тази седмица Био игри ще сгъстят обичайната си програма с ежедневни ателиета. Ето и подробностите:

На 19 август в заниманието В света на пчелите децата ще се престорят на членове от пчелното семейство и ще комуникират като жужащите насекоми. Хлапетата ще изработят модел на пчеличка и цвете, които ще могат да вземат за вкъщи.

В ателието Естествени багрила на 20 август мъниците ще измайсторят натурални оцветители и ще създадат картина с направените бои, която също остава за тях.

На следващия ден, 21 август, малките изследоветели ще се запознаят с основните части, особености и животни на/в пещерите. Децата ще направят пещера и прилеп, които ще останат за тях след приключване на работата.

Ателието В света на птиците на 22 август ще предостави на участниците възможността да изработят птица и дърво с птичка, които ще могат да отнесат вкъщи.

23 август пък е ден за изработване на фосили, които също ще станат притежание на създателите си след края на заниманието.

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *