Още приключения с Дора

юли 17, 14 • slider, КнигиNo CommentsRead More »

Moyat-strahoten-bratovched-Diego

Следващия понеделник, 21 юли, издателство Colibri пуска на пазара още две книжки от любимата детска поредица Дора Изследователката.

Моят страхотен братовчед Диего (превод Росица Ташева, 64 стр., 5,99лв) включва две истории и едно българско-английско речниче. Първо ще видим как Бебето ягуар ще помогне на Бебето мече, което е избягало от Центъра за закрила на животните. После Дора ще се притече на помощ на своя страхотен братовчед Диего, който изпада в беда някъде във Високата планина.

Igri-i-risunki-za-ocvetyavane

Както подсказва заглавието, Игри и рисунки за оцветяване (превод Росица Ташева, 64 стр., 5,99лв) е блокче за оцветяване, щедро на рисунки, които ще предизвикат въображението на най-малките! За да бъде забавата още по-голяма, хлапетата ще намерят цяла страничка със стикери с образите на познатите им герои.

Проектът на MTV и канал Никелодеон завладя първо Северна Америка, спечели шест номинации и една награда Еми, а днес Дора, Ботичко, Диего и Лисанко-Хитранко са любимци на палавниците от 3 до 9-годишна възраст по всички кътчета на планетата. Книжките за усмихнатото момиченце с латински корени са красиво илюстрирани, богати на забавни случки и любопитни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Приложените стикери и картинки за оцветяване ангажират вниманието на мъниците, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

 

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *