Училище за бъдещи родители

юни 11, 14 • slider, Уикенд, УроциNo CommentsRead More »

9m-logo

За единадесета поредна година безплатната инициатива на списание 9 месецаС 9 месеца на училище дава възможност бъдещи родители да посещават неформални сбирки. В инициативата са включени над 30 специалисти, които изнасят едночасови лекции по разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. С 9 месеца на училище се провежда в София и в още 5 града на страната – Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора и Плевен. До края на годината се предвижда инициативата да стартира и във Велико Търново.

Месечно 1400–1500 души посещават сбирките. Освен бъдещите майки и татковци може да присъства и всеки член на семейството, който очаква дете.

Лектори в курса за бъдещи майки и татковци са утвърдени специалисти от големите акушеро-гинекологични болници, педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози, експерти от Националната здравноосигурителна каса и Министерството на труда и социалната политика.

След едночасовата презентация лекторите отговарят на въпроси на аудиторията. И въпросите, и отговорите се публикуват в списание 9 месеца – от ежемесечната рубрика С 9 месеца на училище бъдещите и настоящи родители от цялата страна могат да черпят полезна информация от съветите на специалистите.

По време на презентациите в рамките на 30 минути на всяка сбирка присъстващите се запознават с разнообразни продукти и услуги за бебето и родителите. Производители, вносители и дистрибутори се стремят максимално да консултират присъстващите в избора на качествени стоки и услуги, с които да ги улеснят при отглеждането на бебето. Презентациите осигуряват личен контакт с представителите на фирмите и възможност продуктите да бъдат реално тествани

Текущата програма на сбирките по градове може да откриете тук. На страницата на 9 месеца във facebook всяка седмица ви очакава анонс за предстоящото училище.

 

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *