За една добра кауза

Plakat A2 420x594sm Kampaniq Kaji DA Preview 18

без възрастови ограничения

29 юни, неделя, от  11:30 до 18:30, централна поляна в Южния парк 

вход свободен

Тази неделя, 29 юни,  Фондация Нана Гладуиш – Една от 8, създадена с идеята да предоставя социална и емоционална подкрепа на жени с диагноза рак на гърдата, организира кампания в подкрепа на всички, засегнати от болестта. От 11:30 до 18:30 на централната поляна в Южния парк ще бъде изградена сцена и разпънати различни шатри – Розовата шатра, шатра Аз и моите приятелки, шатра Аз и мама.

Между11:30 и12:30 и 17:30 и 18:30 сертифицирани инструктори по Zumba ще водят класове. В обедните часове пък ще текат занимания по йога. През целия ден ще има различни Арт-терапии за жените – изработване на хартиени цветя, бижута, квилинг. За най-малките също са предвидени много забавни занимания – надбягване с чували, дърпане на въже, футбол, както и комбинирани игри за деца и родители и др.

Очаквайте още фотосесии, уроци по гримиране и куп други полезни за дамите дейности, а в края на деня организаторите ще представят своето „розово дърво“, започнато от Лили Атанасова. То ще е техният дар към Столична община и кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова. С този символ организацията казва своето ДА на София – европейската столица на културата.

 

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *