Новите приключения на Дора

май 16, 14 • slider, КнигиNo CommentsRead More »

Priyateli-za-cyal-jivot

На 19 май, понеделник, излизат още две книжки от издателство Colibri с новите приключения на Дора Изследователката, най-неуморната анимационна героиня в света!

Приятели за цял живот! (превод: Росица Ташева, 64 стр., цена: 5.99лв.) съдържа две истории и един българо-английски речник. В нея Дора и Ботичко ще се втурнат към Най-високата планина, за да открият Картата, която има помага да се ориентират правилно.

Valshebnata-korona-na-rusalkata

Вълшебната корона на русалката (превод: Юлия Петкова, 48 стр., цена: 5.99лв.) е увлекателна книжка с лъскави стикери. В това магично приключение Дора и приятелите й трябва да вразумят злия стар Октопод и лукавия Лисанко, с цел да окажат помощ на русалката Мариана.

Проектът на MTV и нашумелия канал Nickelodeon покори първо Северна Америка, сдоби се с шест номинации и една награда Еми, а днес Дора, Ботичко, Диего и другите владеят въображението на палавниците от 3 до 9-годишна възраст по всички кътчета на планетата. Книжките за приветливото момиченце с латински корени са щедро илюстрирани, богати на забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Приложените стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *