Записване за лятна академия

май 26, 14 • slider, УроциNo CommentsRead More »

zaedno v chas

за ученици от 1 до 12 клас

всеки делничен ден от 28 юли до 14 август

90 СОУ Ген. Хосе де Сан Мартин в Люлин (до метростанция Люлин)

вход свободен

регистрацията за академията продължава до 15 юни и се извършва тук

За четвърта поредна година учениците от 1 до 12 клас ще имат възможността да се включат в безплатната Лятна академия за успех и забавления на образователната програма Заедно в час.

Записването за Академията ще продължи до 15 юни, като местата тази година са двойно повече в сравнение с предходната. Първите 100 бройки вече са заети от деца, участвали в тях през изминалите три лета.

Учениците, записали се за Лятна академия за успех и забавления ще могат да подобрят резултатите си по избрани от тях предмети, както и цялостната си мотиваци за учене. В онлайн формата за кандидатстване те могат да изберат най-малко три учебни предмета, като по този начин сами създават подходящата за тях програма и получават помощ в сферите, които ги затрудняват.

По време на своите летни занимания децата и младежите ще получат безплатни учебни материали и ще вземат участие в организирани за тях забавни игри и събития. На финала на обучението завършилите ще получат сертификат за успешно участие.

Часовете на Академията ще се водят от преподавателите на Заедно в час, обучени по международния модел Преподавай като лидер. Всеки от тях е специалист в своята учебната дисциплина и има за цел да се фокусира върху индивидуалния успех на учениците, да развие у тях житейски и кариерни умения. Методите на преподаване съчетават полезното със забавното и са насочени към цялостно развитие на интелектуалните способности на децата.

Тази година Лятната академия за успех и забавления отново ще се проведе в 90 СОУ Ген. Хосе де Сан Мартин до метростанция Люлин, всеки делничен ден от 28 юли до 14 август.

Образователната програма Заедно в час е партньор в международната мрежа за разширяване на образователните възможности Teach For All, която работи успешно в 32 страни на 6 континента. Една от основните й цели е да осигури на всяко дете достъп до качествено образование, независимо от населеното място, финансовите възможности на родителите му и училището, което посещава.

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *