Лов на скрити яйца

Egg hunt

12 април, събота, от 11:00, Зоопарк София

за деца до 4 години – вход свободен, за деца до 18 годин – 2лв, за възрастни – 4лв

Традицията повелява на Лазаровден девойки да обикалят от къща в къща и да събират яйца. Но фондация Credo Bonum и издателство Ciela променят традициите и канят всички деца да се включат в първия голям предвеликденски лов на скрити яйца в Зоопарк София на 12 април, събота, от 11:00. Бъдете истински млади детективи! Участвайте в най-щурия лов на яйца с Тими Провала и Мечо Тотала, герои от новата книга за деца Тими ПровалаТе ще ви посрещнат на местопрестъплението – площадката на слона в зоологическата градина, и ще ви почерпят с безплатно сирене.

Необходимо оборудване е отличителен детективски шал, добро настроение и търсачески умения. Възрастови ограничения за участие в лова няма. И правилата са лесни – всеки трябва да намери едно от скритите яйца, срещу което ще получи награда книга или лакомство.

Ще се научите да мислите като детектив, как да намирате изгубени вещи – от бонбони, чорапи и обувки до колело например, как да се справяте с враговете си, с конкурентите и с досадниците, как да „атакувате“ трудните уроци и най-вече как да се забавлявате!

Напомняме, че в зоопарка не се разрешава влизането с домашни любимци, велосипеди, тротинетки, ролери, топки, балони, самолети и прочие.

Ловът на скрити яйца е част от Походът на книгите, който стартира на Международния ден на детската книга – 2 април, и ще продължи с активности в цялата страна до 23 април, когато се отбелязва Международния ден на книгата и авторското право.

 

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *