Как си, Мечо?

KakSiMecho_1

за деца от 2 до 8 години и техните родители

27 април, неделя, 11:00, +това, (ул. Марин Дринов 30)

Тази неделя, 27 април, издателство Рибка ще представи най-новия си проект – Как си, Мечо?. Това е игра за света на емоциите и помощник в общуването между деца и възрастни, полезен инструмент за всеки родител, който иска да подпомогне развитието на емоционалната интелигентност на наследника си. На представянето в + това  д-р Зорка Угринова ще разкаже интересни и полезни неща за хомеопатията за маници, а самите те ще могат да си похапнат мечешки курабии и да си направят весели мечешки снимки.

В комплекта Как си, Мечо? ще намерите илюстрирани 13 ситуации от ежедневието на детето, 9 мечешки муцунки, изразяващи различни емоции,  и книжка с инструкции и стихчета. На принципа на пъзел мъникът избира коя емоция подхожда на дадена ситуация – няма правилен и грешен отговор, всички комбинации са възможни. Вариантите как да се използва играта са много, а крайната цел е да се започне разговор.

KakSiMecho_2

Авторите на Как си, Мечо? са Катя, Елена и Яна – три майки на общо седем деца. Катя Антонова е писател и в последно време работи предимно в областта на детската литература – автор на Принцесешки истории и други необикновени случки, издадени от Рибка. Елена Анастасова стои зад Вкусните био градинки и е част е от фондация Заедно. Сертифициран обучител за системата на Томас Гордън – Трениране на успешни родители. Яна Алексиева е дипломиран психолог и работи изключително с деца чрез методите на позитивната психотерапия. Водещ на семинари за родители на актуални теми, част е от асоциация Родители. Илюстрациите са на Кристина Тужарова. Aрт директор – Евгения Николова.

Как си, Мечо? излиза в лимитирана серия, на цена 29лв.

 

 

Tags: ,

2 Responses to Как си, Мечо?

 1. Stefanka Nikolova каза:

  Здравейте,

  Интересувам се от събитието Как си Мечо?!
  Имам дъщеря на 3 годинки и бих искала да присъстваме. Необходимо ли е предварително записване, доколкото виждам, входът е свободен.

  Благодаря предварително!

  Поздрави!
  Stefanka Nikolova

  • admin каза:

   Здравейте, може да последвате линка до фейсбук страницата на издателството, където да зададете въпросите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *