Бърколино на 1 година

Burkolino

Най-палавите телевизионни звезди на БНТ – Бърколините, навършиха една годинка. Продуцентът на детското предаване Бърколино Ралица Филипова събра целия екип на празник с торта и много изненади, за да се поздравят с успеха на шоуто, което стартира в ефира на БНТ на 31 март 2013.

Още с появата си шестте палави кукли, които са на екрана на БНТ всяка неделна сутрин, се превърнаха в любимци на децата. В компанията на пътешественика Панталей (в ролята – актьорът Живко Джуранов), птицата Фици-Фици и териера Бъкстър, Бърколеле, Бъркопитко, Бърколетка, Бърколай и Бъркобунта, най-малките зрители научиха много полезни неща за това, как да се държат, да се хранят, да бъдат учтиви и да помагат у дома. Образователното предаване е съвместен проект на БНТ и Министерството на образованието и науката и е насочено към децата на възраст от 3 до 6 години.

По случай Деня на детето 1 юни в няколко софийски парка децата ще могат да се срещнат отново със своите любимци и да си направят снимка с тях. Телевизионните палавници ще задават на малчуганите въпроси от предаването, като за най-добрите отговори ще има и много бърколински награди.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *