Майка ми Гъската

maika mi guskata

16 март, неделя, 11:30, пл. Славейков 3

Цена 6/8лв

Някои от най-популярните френски приказки от едно време ще очароват децата в обновената зала Славейков на Френския институт (на пл. Славейков 3). Спектакълът Майка ми Гъската, който разказва класически приказки със средствата на музиката, театъра и изобразителното изкуство, е първото събитие на тази сцена след обновяването й, а организаторите уверяват, че ще усмихнат не само децата, но и техните родители.

Спящата красавица, Малечко-Палечко, Зеленият дракон, Красавицата и Звярът и Феите се представят в музика от Морис Равел в оригинален аранжимент на Ивайло Христов за медни духови инструментии и с илюстрации от Пенко Гелев – един от авторите на легендарното списание Дъга. Актьорите на сцената са всъщност музиканти, а те най-добре знаят приказката за това как музиката разказва приказки за деца от всички възрасти.

Пълна информация за постановката и програмата може да намерите тук. Билети за всички предствавления могат да се купят през сайта, в мрежата на ticketplus.bg или в залата преди представлението.

 

 

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *