Концертите за бебоци продължават

koncerti za beboci

За бебета и деца до 3 години

всеки четвъртък, петък, събота и неделя от 11:00

всеки четвъртък и петък от 17:00

Софийска опера и балет – бул. Дондуков 30

Цена: 8 лв за възрастни и деца над 3 години (на касата на Софийската опера и балет, ул. Врабча 1)

За резервации: 02 800 62 66 или reservations@operasofia.bg

 

Софийската опера и балет и фондация Искам бебе продължават да чудесната инициатива, насочена към бебетата и децата до 3-годишна възраст – специалните Концерти за бебоци.

Всеки четвъртък, петък, събота и неделя от 11:00 и всеки четвъртък и петък – от 17:00 ще имате възможност да направите може би първия истински музикален подарък на своето дете. В  уютна обстановка и с помощта на с най-добрите детски музикални педагози ще можете да общувате с вашето бебе на един по-различен език – този на прекрасната класическа музика. Ще усетите, заедно с ритъма на детското сърце, красотата на балетното изкуство.

Цената на билет за възрастен е 8лв. Бебоците от 0 до 3 години са официални гости на Софийската опера и балет и за тях не се заплаща билет. Цена на билет за каки батквци над 3 години също е 8лв. С един възрастен могат да влязат максимум 3 деца. Поради огромния интерес билети за Концерти за бебоци се продават с предварителна резервация или онлайн в сайта на Софийската опера и балет. Пълната програма за месец март ще откриете тук.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *