Бебешка пиеса

мар. 3, 14 • slider, ТеатърNo CommentsRead More »

624-400-stolichen-kuklen-teatyr-predstavlenie-deca-svobodno-vreme-izkustvo-piesa-roditeli

За деца между 2 и 3 години

7 март, петък, Столичен куклен театър (ул. Генерал Гурко 14)

Предварителни записвания на касата на театъра

Този петък, 7 март Столичният куклен театър представя премиерно интерактивния проект Бебешка пиеса, предназначен за зрители между 2 и 3 години.

Театралната игра вплита базови за детското развитие и възпитание модели, поднесени забавно и с много музика. Спектакълът, чиято продължителност е 35 минути, е консултиран с психолог и съобразен с особеностите в развитието на детето през най-ранната му възраст и неговата потребност чрез преживявания да опознае заобикалящия го свят.

Идеята, че преживяването и обучението са взаимно свързани в конкретната пиеса се моделира и превръща в действащо знание, което насърчава развитието на базови умения и познания у децата на посочената възраст. Представлението е уникално по рода си, тъй като е ориентирано специално към толкова малки зрители. Необичайното е, че се играе не на сцената, а в неформална обстановка във фоайето на театъра. Поради тази причина родителите, които искат да заведат децата си, първо трябва да заявят желанието си на касата на Столичния куклен театър.

 

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *