Априлската ваканция

мар. 26, 14 • slider, АктивностиNo CommentsRead More »

aprilskata vakanciya

за деца от 6 до 12 години

31 март, понеделник – 4 април, петък (от 9:00 до 18:00)

КъЩатА – център за малки изследователи (кв. Гео Милев, ул. манастирска 2 Б)

Такса участие – 160лв (с включени храна, всички необходими материали и транспортни разходи при екскурзии и др); отстъпка за второ дете – 15%

Можете да се запишете тук  или на 088 993 24 51, info@kashtata.org

 

Искало ли ви се е да участвате в проекти като тези, с които възрастните все са заети? Искало ли ви се е да надникнете в света на големите? Чакате ли с нетърпение да пораснете, за да може най-после да си пробвате силите не само в учебни ситуации, а на практика?

Ако вашите отговори на тези въпроси са положителни, център за малки изследователи КъЩаТа ви съветват да не чакате повече, а да потърсите възможности за това още сега.

Тази пролетна ваканция те предлагат на малките изследователи да станат част от екип, който ще осъществи три проекта с реални резултати, които ще дадат богата храна за размисъл по интересни и значими теми дълго след това. Без да ви звучи твърде сериозно и страшно, защото тази работа определено може да върви ръка за ръка със забавлението и на нея даже е полезно да се гледа като на игра.

По време на тези проекти ще планирате, ще взимате решения, ще търсите информация в интернет, ще генерирате идеи и ще ги обединявате, ще разпределяте задачи, ще прецените дали накрая сте свършили работата, която сте искали.

И няма да има значение толкова крайният резултат, а извървеният път, научените постижения и опитът, който сте придобили. Грешките не са нищо друго освен повод да се учим от тях и няма един правилен начин да се направи нещо, а само много и разнообразни възможности, от които да избираме.

Още подробности за ваканцията и самите проекти ще откриете тук .

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *